Internet via Satelliet

Internet en telefoon, zelfs zonder kabel of adsl

illustratie


U kunt bij ons terecht voor installatie en support van Internet (en telefonie) via de satelliet. Zowel voor vaste aansluitingen als tijdelijke aansluitingen zoals bij evenementen. Wij kunnen u de volgende mogelijkheden bieden:


Internet Basis

Internet & telefonie

Met een kleine schotel en een router kunt u in geheel centraal Europa snel online zijn. De geboden snelheid is 20 Mbps, ruim voldoende om video's te bekijken, te emailen en VoIP diensten te gebruiken. Het is ook mogelijk dezelfde schotel te gebruiken voor de ontvangst van TV zenders via de ASTRA 1 en 3, waarmee u alle Nederlandse publieke en commerciële zenders kunt bekijken.

spacer

Omdat de abonnementen op volume worden afgesloten dient u rekening te houden met zwaar downloaden en streamen van bijv. video (YouTube, Uitzending Gemist). Ook het gebruik van VPN-verbindingen is minder geschikt.

Abonnementen
Overzicht pakketten
Max. download Max. upload Max. data
6 Mb/s 256 Kb/s 4 GB
10 Mb/s 256 Kb/s 10 GB
20 Mb/s 2 Mb/s 5 GB
20 Mb/s 2 Mb/s 15 GB
20 Mb/s 2 Mb/s 20 GB
20 Mb/s 2 Mb/s 25 GB
20 Mb/s 2 Mb/s 50 GB
De aangegeven snelheden zijn in kilobit / megabit per seconde.

Internet Plus

Internet & telefonie

Internet Plus biedt een keus uit verschillende abonnementen voor consumenten en bedrijven, zowel met als zonder datalimiet of snelheidsbeperking door een 'fair use policy'.

spacer

Dankzij de grotere footprint dan Internet Basis, is Internet Plus te gebruiken in een groter gebied, zelfs buiten europa.

spacer
Abonnementen
Overzicht pakketten
Pakket Max. download Max. upload Max. data
TW 10 22 Mb/s 6 Mb/s 10 GB
TW 25 22 Mb/s 6 Mb/s 25 GB
TW 40 22 Mb/s 6 Mb/s 40 GB
TW Extra 22 Mb/s 6 Mb/s 100 GB
De aangegeven snelheden zijn in megabit per seconde.
certificaat